ohjelma
liput
festari-info

FESTARI-INFO

VIP

VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin, VIP-passiin ja ruokalippuihin festivaaliporttien ulkopuolella sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Huomioithan, että piste löytyy pääsisäänkäynnin vierestä Ratinan rantatieltä. Narikka sijaitsee rannekkeenvaihtopisteen yhteydessä ja on VIP-asiakkaille maksuton.

Ranneketta ja passia näyttämällä pääset kulkemaan edestakaisin niin VIP-alueen kuin festivaalialueenkin porteilla, mikäli tahdot piipahtaa muualla päivän aikana. Rannekkeen voi vaihtaa myös torstaina Laukontorilla Laukonsillan kupeessa.

VIP-buffet on tarjolla klo 16:30-20:30. Löydät ruokalistan alta.

VIP-alueelta löydät buffetin lisäksi laajalla juomavalikoimalla varustetun baarin, vesivessat sekä esiintymislavan, jolla soittaa väkevää vintage-rockia tuuttaava The Dimitri Keiski Band perjantaina klo klo 18:30 ja klo 20:00 ja lauantaina klo 18:15 ja klo 19:45.

VIP-passin etuihin kuuluu myös “2 for 1” -tarjous Koskikeskuksen Ravintola Poron brunssille lauantaina ja sunnuntaina klo 12-16. Saat siis passia vilauttamalla kaksi brunssia yhden hinnalla. VIP-passeilla pääsee myös veloituksetta festarin virallisille jatkoklubeille Jack The Roosteriin. Perjantaina jatkoilla esiintyy Tyrantti ja lauantaina The Dimitri Keiski Band. Keikat noin. klo 00:45.

VIP MENU

Värikästä vihersalaattia 

Punakaali-coleslaw

Varhaisperunasalaattia ja savulohta

Marinoituja kesäkasviksia ja tsatsikia

Artesaanimakkaraa

Possun kasleria ja harissamaustevoita

Vegaanivaihtoehto: Grillattua seitania ja harissamauste”voita” 

Paistettua nuudelia ja teriyakikanaa

Kasvisvaihtoehto: paistettua nuudelia ja teriyakitofua

Valkosuklaajogurttia, granaattiomenaa, vadelmamelbaa ja paahdettua valkosuklaata