ohjelma
liput
festari-info

FESTARI-INFO

JATKOKLUBIT

Viralliset Sauna Open Air -jatkoklubit juhlitaan tietysti Jack The Roosterissa, osoitteessa Satakunnankatu 13B, 33100 Tampere.

11.7.

SAUNA LÄMPIMÄKSI – ETKOT: DETHRONE

Speed Metal -yhtye Dethrone teki viime vuonna paluun 30 vuoden jälkeen ja saapuu nyt Roosterin lauteille tarjoilemaan kunnon vanhan koulun Tampere-soundia. 

Vapaa pääsy. Showtime klo 22:00.

12.7. 

SAUNAN JATKOT: TYRANTTI

Kesällä 2017 rajua ylinopeutta hevikansan tietoisuuteen Tulipyörä-hitillään kaahannut TYRANTTI on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Suomalaisen perinnehevin puhutuin lupaus julkaisi helmikuussa debyyttilevynsä, joka nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan 6. myydyimmäksi fyysiseksi julkaisuksi.

Livenä Tyrantti tarjoaa äänivallin rikkovalla nopeudella kiitäviä kitarasooloja, laittoman ilmavia hyppypotkuja ja korkealla liihottavia lauluharmonioita. Varo Tyranttia.

Liput 5€, sis. narikan. Showtime klo 00:45.

13.7.

SAUNAN JATKOT: THE DIMITRI KEISKI BAND

Dimitri Keiskin uusi trio groovaa kuin hirvi! Ruotsissa syntynyt ja kasvanut, mutta kokkolalaiset ja pietarsaarelaiset juuret omaava Dimitri Keiski tunnetaan kenties Ruotsissa paremmin kuin Suomessa; onhan mies voittanut 2011 maan True Talent -kilpailun. Sen jälkeen monissa liemissä keitetty kultakurkku on kiertänyt bändiensä kanssa Eurooppaa, esiintynyt musikaaleissa Freddie Mercuryn ja Paul McCartneyn rooleissa ja piiskannut kitaraa niin Dannyn kuin Remunkin kiertuekokoonpanoissa.

Uusi The Dimitri Keiski Band vääntää vintage rockia vimmatulla otteella. Trion muodostavat Keiskin ohella kovat tekijät: kannuissa mm. Profane Omenin rumpalina tunnettu Samuli Mikkonen ja bassossa, ei enempää eikä vähempää kuin, Tehosekoittimen Hanski!

Liput 5€, sis. narikan. Showtime klo 00:45.